Diétás termékek

Kóladió kivonat hatása

(0/0)

A Colanuts fő hatóanyaga a kóladió, amely a Cola nitida és Cola acuminata afrikai fák magja és semmi köze a diófélékhez. Az étrendkiegészítőt úgy fejlesztették ki, hogy a lehető leghatékonyabban és a legegészségesebben segítse elő a testsúly csökkentését. Ennek érdekében a Colanuts a kóladión túl további gyógynövényeket és ásványi anyagokat tartalmaz. Ilyen a cickafark, amely nemcsak segíti a méregtelenítést és az emésztést, de véd a különböző betegségekkel szemben is.
A Colanuts egyik fontos összetevője a cickafark (Achillea collina vagy Achillea millefollium), amelynek gyógyhatását már az őskorban ismerték, az ókori orvoslás pedig egyik központi gyógyszerként használta. Különösen hasznos hölgyek számára, hiszen oldja a menstruációs görcsöket, segít a vérzés csillapításában és szabályossá teszi a rendszertelen havivérzést.

édesítők

A cickafark az egyik legrégebben használt gyógynövény, sebgyógyító hatása régóta közismert, elállítja a vérzést, megelőzi a felülfertőzést. belsőleges alkalmazása fokozza a vérkeringést, izzasztó hatása van. Erősíti az immunrendszert, így a szervezet képes ellenállni a fertőző betegségeknek., ezért széles körben alkalmazzák megfázás esetén is.

A cickafark a kóladióval együtt alkalmazva fokozza annak hatásait, fokozza a vérkeringést és javítja az emésztést. Serkenti a gyomor működését, erősíti a gyomorfal ereit, buzdítja azok vérkeringését. Segítséget nyújt abban is, hogy a szervezet a súlyvesztés alatt egészséges maradjon, ne legyen kitéve fertőző betegségeknek. Az anyagcsere fokozásának fontos pontja, hogy a szervezet az izzadás során hőt adjon le, és a lerakódott méreganyagok is szabadon távozhassanak az izzadsággal.
A Colanuts összetevőjeként fontos hatása, hogy a nyálelválasztást és a gyomorsavtermelést serkentő flavonoidokat tartalmaz, kiválóan alkalmas az emésztés javítására, így segít az anyagcsere gyorsításában és a felesleges kilók ledolgozásában. Hatékony hasmenés ellen. Fokozza az epeutak átjárhatóságát, a hasnyálmirigy működését, támogatja a májfunkciót, ezáltal szerepet játszik a méregtelenítésben.

 

Értékelés
(0/0)
Értékelés Írása
Ez a név fog megjelenni a hozzászólásodnál!
Pl.: Nagyon egészséges, jó ár, stb.
Pl.: Csomagolás, kevésbé hatásos, stb.
Minimum 20 karaktert írj! Az elküldött értékelés perceken belül megjelenik az oldalon! (Kötelező).